Kaj Jonsson Verktyg AB är ett familjeföretag med två anställda, jag (Kaj) och min fru Lena Jonsson. Vårt kontor ligger i Domsjö ca. 5 km utanför Örnsköldsvik. Efter att ha jobbat 10 år i sågverksbranschen anställdes jag 1983 som verktygssäljare hos Nora-Gomex i Nora. Där jobbade jag i 9 år innan jag bytte arbetsgivare till Westlings Industrier i Vansbro. På Westlings arbetade jag i två år. Innan dessa anställningar har jag bl. a. arbetat som reparatör, resemontör/montageledare, reservdelsförsäljare samt som servicechef på ARI AB i Örnsköldsvik under en tioårsperiod. Under samma tid arbetade även Lena inom träindustrin, men med det administrativa, nämligen som kontorist hos Örnsköldsviks Skogsägareforening.


Kaj

Lena
1995 gjordes slag i saken och Kaj Jonsson Verktyg AB startades. Vi arbetar med hyvleri-, snickeri-, fönster-, golv- och spånskiveindustri samt en mängd andra träbearbetande företag. Våra främsta samarbetspartners är ett antal mycket kompetenta verktygstillverkare, bl.a. BBM Verktyg i Laholm, Pegoma AB i Jönköping, Swedex AB i Mjölby. Tillsammans med dessa tar vi fram såväl standard- som speciallösningar för träindustrins behov.

Tillsammans med bl.a. ovan nämnda företag, som arbetar med CAD utrustningar, modern NC och CNC utrustning, erbjuder vi våra kunder verktygslösningar som är direkt anpassade till deras behov och förutsättningar.

På veckorna arbetar jag mest ute på fältet med personliga kundbesök och försöker att tillsammans med kunden finna den optimala lösningen på deras verktygsbehov. Lena sköter de dagliga kontorsgöromålen och leveranserna samt svarar på kundens frågor angående detta. Givetvis tar hon även emot kundens beställningar på telefon och fax. Vi tillsammans med våra leverantörer vill kunna ge kunden högkvalitativa, snabba och säkra leveranser och arbetar efter mottot:

ETT PROBLEM INNEBÄR ALLTID EN MÖJLIGHET
Vill ni komma i kontakt med oss, går detta alldeles utmärkt att höra av Er (se adress till höger)

Länkar: BBM